Rólunk

Röviden:

A KUBIK Coworking 2014-ben nyitotta meg kapuit Budapest egyik első coworking helyeként.

Hosszabban:

Az évek során a KUBIK Coworking folyamatosan fejlődött és ma a lehetőségek széles skáláját kínálja a vállalkozóknak, vállalkozásoknak és kreatív alkotóknak.

A nyitott iroda területből álló coworking terünk mellett privát irodákat, munkahelyi kávézót, workshop-és rendezvényhelyszínt valamint tárgyalókat kínálunk Budapest központjában.

A KUBIK Coworking közvetlenül Pozsonyi út elején található, a város egyik legélénkebb és legszerethetőbb környékén, és 3 emeleten terül el. A Budai-Nagy Antal utcában 2019-ben nyitottuk meg első lakás irodánkat, 2024-ben pedig a KUBIK Rakpartot.

Küldetésünk, hogy Budapest egyik legjobb munkaterét hozzuk létre önálló vállalkozók és kisvállalatok számára és támogassuk a környékbeli termelőket, szolgáltatókat.

Bár az évek során nőtt és bővítettük a koncepciót, soha nem engedtük el gyökereinket. Azt akarjuk, hogy a KUBIK egy olyan hely legyen, ahol az emberek és a cégek növekednek és ahol jó érzés dolgozni.

A KUBIK coworking mindenki előtt nyitva áll. Tagjaink építészettel, grafikai és bútortervezéssel, programozással, mérnöki munkával, médiával, kommunikációval, újságírással, jótékonysággal és még sok mással foglalkoznak.

Egy hely, ahol az emberek és a vállalkozások fejlődhetnek; egy kötetlen és nyugodt hely, ahol lenni szeretne; egy iroda, ahol szabadon érezheti magát, ha dolgozni megy.

Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk annak a rengeteg vállalkozói történetnek amit az évek alatt láttunk és szeretettel várunk a KUBIK Coworkingben!

kubik story

Kollmann Szilvia interjú

Interjú Kollmann Szilviával, a műtárgy.com alapítójával

Interjú Huszár Andrással, a Green Policy Center egyik alapítójával

Frissebbnél Frissebb: A Youngart Mini Galéria Megnyitója

Felemelő szobrászati élmények a Kubik Coworkingben

Interjú Olajos Márkkall, a Four Creation Reklámügynökség ügyvezetőjével

Interjú Keleti Kristóffal, a Budapest Jazz Club kommunikációs vezetőjével

Birtokolni vagy megosztani – az itt a kérdés!

„Most egyensúlyban vagyunk” – egy három gyerekes anya és a Kubik története

Merj olyan életet élni, amire mindig is vágytál!

Interjú Mocsár Évivel, a KUBIK Coworking társtulajdonosával

Kubik Coworking – a fényárban úszó coworking iroda

KKV Magazin: Ha egyedül nem megy

Az év irodája: Kubik Coworking