Iroda

Már három helyszínen:

Jászai Mari tér

Budai Nagy Antal utca

Újpest Rakpart

Irodáink a kb. 5 percre találhatóak Európa és Budapest legfrekventáltabb villamoshálózatától, valamint a főváros egyik központi pályaudvartól.

Ha nálunk bérelsz, akkor mi fogunk gondoskodni arról, hogy az irodád tiszta legyen, a Wi-Fi és a nyomtató is működjön.

Emellett akár ingyenesen is használhatod a meeting roomokat, és ugyanazokat az előnyöket kapod, mint coworking tagjaink. Kedvezményes áron lehet nálunk a székhelyed, így a leveleidet, csomagjaid átvételét is szakszerűen intézzük.

Színvonalas és inspiráló munkakörnyezet vár rád 2024 januárjától már 3 helyszínen, ahol minden részlet a hatékonyságról és kreativitásról szól.

  • Jászai Mari tér
  • Budai Nagy Antal utca
  • Újpest Rakpart

Rugalmas munkaidő, modern eszközök és egy támogató csapat vár, hogy együtt formáljuk a jövőt. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes célokról, nálunk mindkettő megvalósítható.

Az innováció és az ötletek szabad áramlása az, ami minket hajt. Ha szeretnél részese lenni egy dinamikus közegnek, ahol az ötleteid valóra válhatnak, csatlakozz hozzánk! Az irodánkban nem csak munkát végzel, hanem közösség része leszel, ahol az együttműködés, a nyitottság és a kedvesség az alapvető értékeink.