Budapest szívében, Újlipótvárosban, a Kubik coworking új irodájában a KUBIK Rakparton új izgalmas fejezet kezdődött. A város egyik legújabb és legizgalmasabb művészeti helyszíne, a Youngart Mini Galéria, mostantól otthont ad fiatal magyar tehetségek legfrissebb alkotásainak, ez nemcsak egy kiállítóhely, hanem egyfajta kapcsolódási pont is az online és offline művészeti élmények között.

Ha a Youngart weboldalán böngészed az alkotásokat, de szeretnéd „élőben” is nézni a kiválasztott műveket, akkor a Mini Galéria a segítségedre lesz. Az online galériában a „galériában elérhető” és „galériában kérésre megtekinthető” címkék segítenek eligazodni abban, hogy mely alkotások tekinthetők meg személyesen a Galériában.

Rényi András a Youngart művészeti kurátora, Nagy Gábor és Márton Ákos Barnabás lenyűgöző alkotásait mutatta be a kora tavaszi megnyitón, melyre rengetegen látogattak el és valóban remek kapcsolódási pontnak bizonyult azok számára, akik érdeklődnek a kortárs művészet iránt.

A Youngart mostantól kivételes lehetőséget kínált a látogatóinak arra, hogy közvetlenül találkozzanak fiatal magyar művészek legfrissebb alkotásaival.
Az esemény sikerének fényében egyértelművé vált, hogy a művészet és a közösség ereje valóban egyesíti az embereket.

A következő esemény Május 10-én lesz! A részletekért csekkold a Youngart Facebook oldalát.

Foto: Tarnai Júlia

Ha te is keresed az inspirációt és a támogató környezetet a projektjeid megvalósításához, ne habozz csatlakozni hozzánk a KUBIK-ban. Itt nemcsak egy coworking helyet, irodát kapsz, hanem egy teljes körű támogatást és inspiráló közösséget is, amely segíti céljaid elérésében.

Gyere, és légy részese egy olyan közösségnek, ahol az ötleteid valóra válnak!