A Kubik Coworking ezúttal is egy különleges eseménynek adott otthont április 10-én, amikor is megnyitotta kapuit Simon Zsolt József keramikusművész 50 című kiállítása előtt. A rendezvényt a Zsdrál Art Galéria és az Art Advisory Budapest valósította meg, és a támogató partnerek között a kiváló Opera Gin Budapest is helyet kapott, italkülönlegességeik, tökéletes kellékek voltak a kellemes beszélgetésekhez és új barátságok kialakításához.

A keramikusművész életművének 50 éves jubileumát ünnepelve a kiállítás olyan alkotásokat mutatott be, melyek áthatottak a művész kreativitásának és különleges tudásának ötvözetét.

A művész alkotásait április 11-től május 23-ig a Kubik Coworking Budapest kiállítóterében, minden hétköznap 14:00-17:30 között tekinthetik meg az érdeklődők,. akik egy izgalmas utazásra indulhatnak a keramikusművész kreatív világában.

Ha a művészet és az inspiráció iránt érdeklődsz, ne hagyd ki ezt a különleges kiállítást!

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Art Advisory csapata már több éve a KUBIK Coworing partnere, nagyon inspiráló, hogy évről évre milyen szuper projekteken dolgoznak.

Reméljük, hogy tudod, hogy a KUBIK rendezvénytere előtted is nyitva áll. Ha lenne olyan esemény, aminek helyszínt keresel írj nekünk!

Zsdrál Art Galéria
Art Advisory Budapest
Opera Gin Budapest

#coworkingart #artisticcollaboration #creativeworkspace #artistcommunity #inspiredworkspace #coworkingcreativity #artincoworking #artisticworkspace