Felhasználási feltételek

Az oldal tartalomszolgáltatója

A kubik.hu tartalomszolgáltatója a KUBIK coworking Kft. (székhelye: 1137 Budapest, Jászai Mari tér 5-6.; bejegyezve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága által a 01-09-976421 cégjegyzékszámon; adószám: 12898363-2-41) A jelen oldallal vagy annak tartalmával kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdés esetén kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szerzői és egyéb jogok

A kubik.hu és annak teljes tartalma szerzői jogi védelem, valamint önálló adatbázis oltalom alatt áll. A KUBIK coworking Kft., illetve a bejegyzések szerzői ezúton felhasználási engedélyt adnak a kubik.hu bejegyzéseinek alábbi terjedelmű felhasználásra: jogosult vagy az oldalon publikált bejegyzéseket többszörözni, terjeszteni, továbbá nyilvánossághoz közvetíteni, így különösen arra, hogy a tartalmat átvedd, illetve arra link útján hivatkozz, azzal a feltétellel, hogy mindvégig feltünteted a tartalom szerzőjét, valamint azt a tényt, hogy a tartalom forrása a kubik.hu. A felhasználási engedély ingyenes, határozatlan időre és a teljes világra szól, nem kizárólagos és átruházható. A felhasználási engedély nem terjed ki a tartalom átdolgozására. Amennyiben a tartalmat úgy kívánod átvenni, hogy azt módosítod (legyen szó akár tartalom elhagyásáról vagy szerkezeti átalakításról), úgy ez csak a bejegyzés szerzőjének, illetve a KUBIK coworking Kft. előzetes és kifejezett engedélyével lehetséges. Ebben az esetben kérjük, hogy a felhasználás előtt lépj kapcsolatba velünk! Az előbbiek szerinti felhasználási engedély csak egyes bejegyzések tartalmainak felhasználására vonatkozik, de nem terjed ki a kubik.hu, illetve az azon elérhető tartalmak egészének vagy jelentős részének felhasználására, így különösen a kimásolásra (másolat készítése útján való többszörözésére) és/vagy újrahasznosítására (nyilvánosság számára való hozzáférhető tétel, illetve közvetítés); a félreértések elkerülése érdekében jelezzük, hogy a kubik.hu, illetve az azon elérhető tartalmak egészének vagy jelentős részének tükrözése engedély nélküli felhasználásnak minősül. Szintén engedély nélküli felhasználásnak minősül a bejegyzések olyan módon való felhasználása, hogy a bejegyzés szerzője és forrása nem vagy nem megfelelően látható vagy érzékelhető. Abban az esetben, amennyiben a tartalmat úgy kívánod felhasználni, hogy az jövedelmszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül szolgálja (így különösen, ha a tartalmat olyan adatbázisban kívánja felhasználod, amelyhez a felhasználók térítés ellenében férnek hozzá), akkor kérjük, hogy a felhasználás előtt lépj kapcsolatba velünk, mert az ilyen felhasználást nem foglalja magában a fentiek szerinti felhasználási engedély. A felhasználás tekintetében egyebekben a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései megfelelően irányadóak.

A felelősség korlátozása

A kubik.hu oldalon található tartalmak elsődleges célja az információ-közvetítés, tájékoztatás. Ennek során minden tőlünk elvárhatót megteszünk annak érdekében, hogy az információk pontosak és hitelesek legyenek. Azonban felhívjuk a figyelmet arra, hogy ezekre az információkra semmilyen körülmények között támaszkodni, arra bármilyen jogot, illetve követelést alapítani nem lehet. A weboldalon közölt információkkal, illetve azok (akár megengedett, akár jogosulatlan) felhasználásával kapcsolatban felmerült károkért nem vállalunk felelősséget.

A kubik.hu oldalon található információk nem minősülnek ajánlattételnek.

A kubik.hu oldalon külső hivatkozások követésével elért vagy letöltött tartalom harmadik fél által szolgáltatott tartalomnak minősül, ezért az ilyen tartalmakkal kapcsolatos felelősséget kizárjuk.

A feltételek módosítása

Jelen felhasználási feltételeket meghatározott időközönként felülvizsgáljuk. Amennyiben felhasználási feltételek módosításra kerülnek, úgy a módosított verziót a kubik.hu oldalon közzétesszük. Javasoljuk, hogy időről-időre nézd át jelen felhasználási feltételeket annak érdekében, hogy minden tény és információ tekintetében naprakész legyél.